БУДИ ДЕО КОШАРКАШКОГ СПЕКТАКЛА - ПРИЈАВИ СЕ!

04.06.2019

Овог лета, волонтирај на Европском првенству за жене у Зрењанину, Нишу и Београду.

Кошаркашки савез Србије и FIBA Европа, као организатори #EuroBasketWomen 2019, позивају све заинтересоване кандидате да се пријаве за учешће и буду волонтери на предстојећем Европском првенству за жене које се од 27. јуна до 7. јула одржава у Србији.

Сви кандидати који се пријаве путем линка проћи ће тестирање, а они одабрани ће бити део најважнијег кошаркашког такмичења које ће се ове године одржати у нашој земљи, у Зрењанину, Нишу и Београду.

Пријави се, дај свој допринос у организацији и буди део догађаја који ће Европи донети новог шампиона у кошарци за жене!

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>