Данас је “Трка за срећније детињство”

06.10.2017

Црвени крст Ниш организује традиционалну акцију „Трка за срећније детињство“, 6. октобра код Планинарског дома у Нишкој тврђави са почетком у 12 сати. “Трка за срећније детињство“ је најмасовнија и најшира рекреативо-хуманитарна активност Црвеног крста Србије, где млади показују своје опредељење ка здравом начину живота и највишим хуманим вредностима. Ове године трка се одржава под мотом - „Имамо циљ - дођи на старт“. Трку отварају најмлађи учесници из Дечјег центра, да би касније сваки разред (од првог до осмог) у категорији дечаци и девојчице трчао своју стазу прилагођену узрасту.

У трци учествују деца Дечјег центра и ђаци нишких Основних школа

Технички суорганизатори Трке; Савез за  школски спорт града Ниша и Атлетски савез Нишки маратон.

Партнери: Град Ниш, Градска општина Црвени крст и Дечји центар.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>