Екипа Црвеног крста Ниш на државном такмичењу из прве помоћи

30.09.2017

Екипа подмлатка Црвеног крста Ниш, која је освојила прво место на међурегионалном такмичењу екипа прве помоћи Црвеног крста Србије у Пожаревцу 10. јуна, одлази на државно такмичење које се одржава 30 септембра на Руднику. На државном такмичењу екипа Црвеног крста Србије у првој помоћи и реалистичком приказу повреда и стања своје знање из познавања прве помоћи показаће 15 омладинских  и 15 екипа подмлатка Црвеног крста из 21 града и општине из целе Србије.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>