Настављена подела пакета

28.09.2017

Црвени крст Ниш наставља поделу пакета хране најугроженијима, а овога пута помоћ у храни намењена је особама са великим телесним инвалидитетом, односно ампутираним удовима. У среду 27. септембра пакете хране добила су домаћинства из нишких села Лалинац, Берчинац и Кравље. У четвртак, 28. децембра подела је настављена у Малчи, Чамурлији, Чукљенику и Мраморском потоку. Пакети хране допремљени су на кућну адресу особама са тешким инвалидитетом које живе на сеоском подручју. Подела се организује у сарадњи са Удружењем особа са ампутацијама и повредама на раду и Канцеларијом градоначелника Ниша. Град Ниш обезбедио је и превоз до тих села. Пакети хране тешки су 63 килограма.

Током данашњег дана, пакете хране, тешке 63 килограма, добиће још 20 угрожених нишких домаћинстава.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>