Неуморни волонтери Црвеног крста Ниш

23.04.2020

Наши волонтери неуморно раде, како би помогли најугроженијим грађанима. Сваки дан завршавају своје обавезе, на терену, са корисницима – било да носе оброке, било да до угрожених или оних који не могу да напуштају своје домове дистрибуирају неку другу помоћ. Ту су и као својеврсна псхолошка подршка, у усамљене домове донесу и речи подршке. Без волонтера све то не би било могуће.

Поштујте њихов рад, будите стрпљиви и останите у својим кућама!

 • 143. Година од оснивања Црвеног крста Ниш

  Црвени крст Ниш основан је 19. јануара 1878.године, осам дана по ослободјењу Ниша од Турака, на иницијативу доктора Владана Ђорђевића, тада начелника Санитета српске врховне команде и члана Главног одбора српског Црвеног крста...


 • Дајмо крв!

  Поводом јубилеја, 143 године од оснивања, у уторак 19.јануара у просторијама Црвеног крста Ниш, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви, биће организована акција добровољног давања крви у термину од 9-14 часова.


 • Пакети за игру и учење

  Црвени крст Ниш је поделио 150 породичних пакета за игру и учење деци из најугроженијих група –деци из социјлано угрожених средина.


 • Информативна радионица

  У четвртак, 24.12.2020. године самохраним родитељима али и њиховој деци, поштујући епидемиолошку ситуацију и мере заштите ...


Још вести >>>