Обука пензионера из прве помоћи

18.09.2017

Црвени крст Ниш наставља сарадњу са  Удружењем пензионера града Ниша. У Месној канцеларији “Божидар Аџија” одржана је прва у низу обука о основама прве помоћи. Пензионерима је посебно представљен начин на који могу да препознају стања која су чешћа у познијим годинама - како би помогли не само другима, већ и себи. Након Месне канцеларије “Божидар Аџија”, обуке се настављају у месним канцеларијама “Ратко Павловић”, “Гаврило Принцип”, “Бубањ” и у просторијама Градске општине Црвени Крст. Обуке држе лиценцирани предавачи Црвеног крста Ниш, а едукације ће током овог месеца укупно проћи око 150 нишких пензионера.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>