Радионица “Ненасилно решавање конфликата”

06.11.2017

У  Основној школи „Први мај” у Трупалу предавачи Црвеног крста Ниш одржали су 6. новембра радионицу „Ненасилно решавање  конфликата”. Ученици старијих разреда могли су да сазнају које све врсте насилничког понашања постоје и како би требало правилно да решавају сукобе у школској средини и ван ње, како не би и сами упали у замку и постали жртве или насилници. Предавање у школи у Трупалу део је програма “Промоција хуманих вредности”, који реализује Црвени крст Ниш.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>