Расписан конкурс “Крв живот значи”

22.02.2017

На основу конкурса Црвеног крста Србије, Црвени крст Ниш расписује конкурс ’’Крв живот значи’’ за 2017. годину. Тема овог традиционалног конкурса је промоција добровољног, анонимног и неплаћеног давалаштва крви.

    Своје литерарне и ликовне радове, фотографије и видео спотове-филмове могу слати основци и средњошколци са територије града Ниша.

    Три најбоља рада у свакој категорији у Нишу биће награђена и учествоваће на републичком конкурсу. Аутори најбољих радова са републичког конкурса као награду ће добити летовање у одмаралишту Црвеног крста Србије у Баошићима у термину од 26. јула до 4. августа 2017. године.

    Нишки основци и средњошколци радове могу доставити Црвеном крсту Ниша, поштом или лично, у запечаћеним ковертама (адреса: Обреновићева 39).

    Конкурс траје до 1. априла 2017. године.

     Више информација и детаљне пропозиције конкурса можете погледати овде:

 

 • Међународни дан несталих 2019

  Уочи Међународног дана несталих, 30. агуста, представници Црвеног крста Ниш обишли су више породица чији се чланови воде као лица нестала на Косову и Метохији...


 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


Још вести >>>