Семинар: Борба против трговине људима

01.07.2019

У одмаралишту Црвеног крста Ниш „Гај“ у Дивљани је од 28-30. јуна одржан семинар за обуку нових едукатора Програма борбе против трговине људима Црвеног  крста  Србије. Обуку је прошло 16 волонтера Црвеног крста Ниш, иначе студената Универзитета у Нишу -  Економског, Медицинског и Филозофског факултета (департмани за психологију и педагогију). Учесницима семинара детаљно је појашњен појам трговине људима и представљена озбиљност овог глобалног проблема. Сем тренера Црвеног крста Ниш, семинару су као гостујући предавачи присуствовали и тренери из Црвеног крста Крагујевац и Црвеног крста Србије.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>