Црвени крст у Нишу расписује конкурс за нове волонтере у сектору психосоцијалне подршке!

26.10.2017

Позивамо заинтересоване студенте свих година студија, апсолвенте и дипломиране, из области друштвено-хуманистичких наука (посебно психологе, педагоге и социјалне раднике), који желе да раде са децом, одраслима и старим особама, учествују у постојећим или на развоју нових програма, као и на организацији разноврсних активности Црвеног крста, да се пријаве и постану део нашег тима.

Ангажман волонтера заснива се на добровољној основи и флексибилним терминима рада током месеца. Тренутно је актуелан  програм Промоција хуманих вредности, који се бави превенцијом вршњачког насиља, а који подразумева ангажовање волонтера на држању радионица у основним школама, као и програм Емоционална и социјална интелигенција у школама, који је у развоју.

Сви волонтери могу очекивати потврду за обављене активности и препоруку по завршетку волонтерске сезоне!

Заинтересовани се могу пријавити на мејл  nis.phv@gmail.com где ће послати своје мотивационо писмо и кратку биографију, након чега ће бити обавештени о времену интервјуа и информативног, заједничког, састанка за све пријављене.

Последњи дан за пријаву је 5. новембрар 2017!

За више информација слободно нам се обратите на мејл нис.пхв@гмаил.цом или на број телефона 061/227-02-78.

 • Дообука волонтера за програм ДДК

  У просторијама Црвеног крста Ниш и одмаралишту “Гај” у Дивљани 12. и 13. августа одржане су радионице дообуке за програм добровољног давалаштва крви под називом „Повежи се и ти“


 • Акција давалаштва крви, 15. август 2019.

  У четвртак, 15.08.2019. од 8 до 14 часова, у великој сали Црвеног крста Ниш, Обреновићева 39, одржаће се акција добровољног давања крви. Позивамо све даваоце да узму учешћа у акцији.


 • Обележен светски дан борбе против трговине људима 2019

  Црвени крст Ниш је 30. јул - Међународни дан борбе против трговине људима обележио уличном акцијом поделе материјала Црвеног крста...


 • Акција добровољног давања крви, Јул 2019

  У просторијама Црвеног крста Ниш одржана је још једна акција добровољног давања крви, са великим одзивом грађана. Пријавило се четрдесет троје давалаца, а крв је дало њих 39.


Још вести >>>