Чоколаде као знак захвалности волонтерима Црвеног крста

23.04.2020

Атлантик Група је поводом кампање “Покрени Пажњу” донирала 1500 чоколада за кориснике Народне кухиње и волонтере Црвеног крста Ниш, који су задужени за доставу оброка на кућну адресу. Циљ кампање је да се скрене пажња на оне који у тешким временима пандемије ЦОВИД-19 брину о другима и да се покаже да неко брине и о њима.

Чоколаде су подељене корисницима Народне кухиње уз појачан оброк пред васкршње празнике а Црвени крст Ниш их свакодневно дели и ангажованим волонтерима.

Иначе, оброке Народне кухиње у Нишу добија око хиљаду корисника, а особе старије од 65 година, као и непокретни корисници, добијају оброк на кућну адресу.

 • 143. Година од оснивања Црвеног крста Ниш

  Црвени крст Ниш основан је 19. јануара 1878.године, осам дана по ослободјењу Ниша од Турака, на иницијативу доктора Владана Ђорђевића, тада начелника Санитета српске врховне команде и члана Главног одбора српског Црвеног крста...


 • Дајмо крв!

  Поводом јубилеја, 143 године од оснивања, у уторак 19.јануара у просторијама Црвеног крста Ниш, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви, биће организована акција добровољног давања крви у термину од 9-14 часова.


 • Пакети за игру и учење

  Црвени крст Ниш је поделио 150 породичних пакета за игру и учење деци из најугроженијих група –деци из социјлано угрожених средина.


 • Информативна радионица

  У четвртак, 24.12.2020. године самохраним родитељима али и њиховој деци, поштујући епидемиолошку ситуацију и мере заштите ...


Још вести >>>