EKIPE PRVE POMOĆI NA “EVROPSKOJ NEDELJI SPORTA”

01.10.2018

Crveni krst Niš učestvovao je u manifestaciji “Evropska nedelja sporta”, koju je u niškoj Tvrđavi 28. septembra organizovao Savez za školski sport Niša. Manifestacija je okupila oko 500 dece iz niških, aleksinačkih i pirotskih škola.

          Dežurale su tri ekipe prve pomoći Crvenog krsta Niš i pomagale đacima od prvog do četvrtog razreda koji su se takmičili na poligonima.

          „Evropsku nedelju sporta“ u Srbiji organizuje Savez za školski sport Srbije i Olimpijski komitet Srbije  pod pokroviteljstvom Delegacije Evropske unije u Srbiji.

 • Doobuka volontera za program DDK

  U prostorijama Crvenog krsta Niš i odmaralištu “Gaj” u Divljani 12. i 13. avgusta održane su radionice doobuke za program dobrovoljnog davalaštva krvi pod nazivom „Poveži se i ti“


 • Akcija davalaštva krvi, 15. avgust 2019.

  U četvrtak, 15.08.2019. od 8 do 14 časova, u velikoj sali Crvenog krsta Niš, Obrenovićeva 39, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Pozivamo sve davaoce da uzmu učešća u akciji.


 • Obeležen svetski dan borbe protiv trgovine ljudima 2019

  Crveni krst Niš je 30. jul - Međunarodni dan borbe protiv trgovine ljudima obeležio uličnom akcijom podele materijala Crvenog krsta ...


 • Akcija dobrovoljnog davanja krvi, Jul 2019

  U prostorijama Crvenog krsta Niš održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi, sa velikim odzivom građana. Prijavilo se četrdeset troje davalaca, a krv je dalo njih 39.


Još vesti >>>