KONKURS ZA VOLONTERE U SEKTORU PSIHOSOCIJALNE PODRŠKE

17.09.2018

Pozivamo zainteresovane studente svih godina studija, apsolvente i diplomirane stručnjake iz oblasti društveno-humanističkih nauka (posebno psihologe, pedagoge i socijalne radinike), koji žele da rade sa decom, odraslima i starim osobama, učestvuju u postojećim programima ili na razvoju novih, kao i na organizaciji raznovrsnih aktivnosti Crvenog krsta, da se prijave i postanu deo našeg tima.
Angažman volontera zasniva se na dobrovoljnoj osnovi i fleksibilnim terminima rada tokom meseca. Trenutno je aktuelan program “Promocija humanih vrednosti”, koji se bavi prevencijom vršnjačkog nasilja i podrazumeva angažovanje volontera za organizovanje radionica u osnovnim školama. Aktuelan je i program “Emocionalna i socijalna inteligencija u školama”, koji je u razvoju.
Svi volonteri mogu očekivati potvrdu za obavljene aktivnosti i preporuku po završetku volonterske sezone!
Zainteresovani se mogu prijaviti na mail phvprogram.nis@gmail.com
Potrebno je da pošaljete svoje motivaciono pismo i kratku biografiju, nakon čega ćete biti obavešteni o terminu informativnog, zajedničkog stastanka za sve prijavljene.
Poslednji dan za prijavu je 10.oktobar 2018. godine.
Za više informacija slobodno se obratite na mail phvprogram.nis@gmail.com ili na broj telefona 0601639940.

 • Doobuka volontera za program DDK

  U prostorijama Crvenog krsta Niš i odmaralištu “Gaj” u Divljani 12. i 13. avgusta održane su radionice doobuke za program dobrovoljnog davalaštva krvi pod nazivom „Poveži se i ti“


 • Akcija davalaštva krvi, 15. avgust 2019.

  U četvrtak, 15.08.2019. od 8 do 14 časova, u velikoj sali Crvenog krsta Niš, Obrenovićeva 39, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Pozivamo sve davaoce da uzmu učešća u akciji.


 • Obeležen svetski dan borbe protiv trgovine ljudima 2019

  Crveni krst Niš je 30. jul - Međunarodni dan borbe protiv trgovine ljudima obeležio uličnom akcijom podele materijala Crvenog krsta ...


 • Akcija dobrovoljnog davanja krvi, Jul 2019

  U prostorijama Crvenog krsta Niš održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi, sa velikim odzivom građana. Prijavilo se četrdeset troje davalaca, a krv je dalo njih 39.


Još vesti >>>