Obuka za nove volontere

15.10.2018

U periodu od 12. do 14. okobra, Crveni krst Niš je organizovao obuku za nove volontere na programu Promocije humanih vrednosti, u odmaralištu "Gaj" u Divljani. Tom prilikom, polaznici su imali mogućnost da se upoznaju sa temama koje se obrađuju i načinom na koji se rad u školi odvija. Obuku je držao psiholog uz pomoć volontera koji su nekoliko godina uključeni u realizaciju samog programa. 

Ovakav vid interaktivnog pristupa u radu, ima za cilj da poboljša komunikaciju i podstakne razvoj svesti kod dece o postojanju alternativnih mogućnosti delovanja u konfliktnim situacijama, nenasilnog rešavanja sukoba i promoviše ideje lične i građanske odgovornosti, koje su osnova za razvitak osećaja pripadnosti zajednici.

 • Doobuka volontera za program DDK

  U prostorijama Crvenog krsta Niš i odmaralištu “Gaj” u Divljani 12. i 13. avgusta održane su radionice doobuke za program dobrovoljnog davalaštva krvi pod nazivom „Poveži se i ti“


 • Akcija davalaštva krvi, 15. avgust 2019.

  U četvrtak, 15.08.2019. od 8 do 14 časova, u velikoj sali Crvenog krsta Niš, Obrenovićeva 39, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Pozivamo sve davaoce da uzmu učešća u akciji.


 • Obeležen svetski dan borbe protiv trgovine ljudima 2019

  Crveni krst Niš je 30. jul - Međunarodni dan borbe protiv trgovine ljudima obeležio uličnom akcijom podele materijala Crvenog krsta ...


 • Akcija dobrovoljnog davanja krvi, Jul 2019

  U prostorijama Crvenog krsta Niš održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi, sa velikim odzivom građana. Prijavilo se četrdeset troje davalaca, a krv je dalo njih 39.


Još vesti >>>