Podela porodičnih paketa

18.10.2018

Crveni krst Niš počeo je podelu porodičnih paketa hrane i sredstava za higijenu osobama u stanju socijalne potrebe - samohranim staračkim domaćinstvima, uglavnom invalidima na seoskom području, koji nisu korisnici Narodne kuhinje. U saradnji sa lokalnom samoupravom obezbeđeno je 500 paketa. Podela ove pomoći počinje prvo ugroženima na seoskim područjima Gradske opštine Crveni Krst.

 • Doobuka volontera za program DDK

  U prostorijama Crvenog krsta Niš i odmaralištu “Gaj” u Divljani 12. i 13. avgusta održane su radionice doobuke za program dobrovoljnog davalaštva krvi pod nazivom „Poveži se i ti“


 • Akcija davalaštva krvi, 15. avgust 2019.

  U četvrtak, 15.08.2019. od 8 do 14 časova, u velikoj sali Crvenog krsta Niš, Obrenovićeva 39, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Pozivamo sve davaoce da uzmu učešća u akciji.


 • Obeležen svetski dan borbe protiv trgovine ljudima 2019

  Crveni krst Niš je 30. jul - Međunarodni dan borbe protiv trgovine ljudima obeležio uličnom akcijom podele materijala Crvenog krsta ...


 • Akcija dobrovoljnog davanja krvi, Jul 2019

  U prostorijama Crvenog krsta Niš održana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi, sa velikim odzivom građana. Prijavilo se četrdeset troje davalaca, a krv je dalo njih 39.


Još vesti >>>